Despre noi

Salut, noi suntem Snow Rippers, Un club social / sportiv care se refera la snowboard si schi. Daca sunteti în cautarea de noi parteneri care iubesc sportul la fel de mult ca noi, sunteti in locul potrivit. Avem intalniri obisnuite pe toate partiile mari din Romania, precum si excursii pe muntii din alte tari apropiate, atat cat a se potrivi cu toate bugetele si abilitatile tuturor. Sunt bine veniti expertii cat si incepatorii de orice varsta. Suntem un grup distractiv si plin de energie, ceea ce inseamna ca in toate calatoriile si evenimentele organizate de noi, veti avea parte de distractie si amuzament.

  • Distractie
  • Petreceri
  • Evenimente
  • Competitii interne/externe
Mai multe lucruri despre noi va putem spune la fata locului dar pana atunci urmariti galeria noastra pentru a va convinge si mai mult.

Ne vedem pe partie !

De ce noi ?

Distractia in prim plan

Nimic nu este perfect. Insa pentru ca suntem plini de energie si simpatici, mereu venim cu organizarea distractiei pe partie sau in jurul focului de tabara. Focul de tabara este locul unde se povestesc cele mai frumoase si amuzante intamplari. Cu siguranta o sa iti placa in jurul focului de tabara. Hai si tu sa ne povestesti intamplarile tale amuzante, cu siguranta o sa radem mult.
0%
Energie
0%
Organizare
0%
Simpatici